Η Ιστορία της ομάδας μας "Ναύπλιο 2010"

341 Views

Το Αθλητικό Σωματείο ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί ουσιαστικά την αυτονόμηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Γ.Ε.Α. Ναυπλίου.

Ως Γ.Ε.Α. ξεκίνησε να αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας & Κορινθίας) το 1989 και γρήγορα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος τόσο με το Αντρικό τμήμα όσο και με τα Παιδικά και Εφηβικά της τμήματα.

Στηριζόμενη πάντα στο αθλητικό δυναμικό του τόπου μας κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1999 και να αγωνιστεί στην Γ’ εθνική κατηγορία την επόμενη περίοδο 1999-2000.

Η επιτυχία αυτή, επαναλήφθηκε 10 χρόνια αργότερα, όταν και με τη σύμπραξη και χορηγία του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος Νέο Σχολείο κατακτήθηκε και πάλι η κορυφή του πρωταθλήματος και ακολούθησε μια αξιόλογη συμμετοχή στη Εθνική κατηγορία.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μπιμπής Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Ορφανός Δημήτριος
Γραμματέας: Βασιλείου Παναγιώτης
Ταμίας: Μαρτίνος Βασίλειος

Μέλη Δ.Σ.
1. Νταντής Νικόλαος
2. Μανουσάκης Δημήτριος
3. Γκάτζιος Αναστάσιος
4. Ζοράπας Πέτρος

 Αγωνιστική δραστηριότητα

Τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Ομίλου χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:
• Την Ανδρική Ομάδα, που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της A1 Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Κ.
• Τα τμήματα υποδομών αποτελούμενα από τους εφήβους - παίδες - παμπαίδες - μίνι που θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

Ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη και τις μικρές ηλικίες (υπάρχουν πολλά παιδιά αυτή τη στιγμή στις Ακαδημίες του συλλόγου, ηλικίας από 5 ως 17 χρόνων).

Είναι ένα οργανωμένο και φερέγγυο σωματείο, που ενεργεί πάντα με γνώμονα την συνέπεια και την διαφάνεια.
Η διοίκηση του απαρτίζεται από άτομα που έχουν αγωνιστεί στο μπάσκετ της Αργολίδας για πολλά χρόνια, αγαπούν το άθλημα, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο Σωματείο.
Το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 B.C. δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι μια οικογένεια, μια ολόκληρη κοινότητα με έντονη αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της και πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Δραστηριότητες της ομάδας

Η ανάπτυξη, η προαγωγή, η σωστή καλλιέργεια του αθλητισμού και ειδικότερα του Basketball, με ιδιαίτερη έμφαση στα ψυχικά και σωματικά οφέλη, με βασικό συστατικό το ευ αγωνίζεσθαι, είναι τα κεντρικά σημεία των παροχών της εκπαίδευσης που προσφέρει το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 B.C.

Η παροχή υψηλών υπηρεσιών και η ανάπτυξη συναισθημάτων φιλίας και συνεργασίας με τεχνογνωσία, με σωστή και οργανωμένη άθληση, σε ένα περιβάλλον οικείο φιλικό και κυρίως ασφαλές για όλους τους αθλούμενους.

Παιδιά από 5-17 ετών μαθαίνουν basketball και γνωρίζουν τα αθλητικά ιδεώδη, με οργανωμένα προγράμματα ποδοσφαίρου και Φυσικής Αγωγής και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών-καθηγητών Αποφοίτων ΤΕΦΑΑ. Ολες οι ηλικιακές κατηγορίες συμμετέχουν σε τουρνουά και πρωταθλήματα της Τοπικής Ένωσης (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.)

Η φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι ότι με υπομονή επιμονή συνεργασία και σωστή οργάνωση οι μικροί αθλητές θα καταφέρουν να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι και καλοί αθλητές.

Είναι γεγονός ότι το Παιδικό Basketball έχει κατακτήσει μεγάλο κομμάτι του αθλητικού κοινού του Ναυπλίου. Το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 B.C. έχει βάλει τις σωστές βάσεις στην οργάνωση και στη διαχείρισή του και είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει σωστές υπηρεσίες.

 

Περισσότερα: Όροι Χρήσης »

Ημερολόγιο νέων

« Αύγουστος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31